post@dmcregnskap.no 32 27 79 90

Regnskap er kjernekompetansen i
vår bedrift.

Våre regnskapstjenester gir deg et brukervennlig og hensiktsmessig verktøy for styring, planlegging og evaluering av din virksomhet.

Regnskapsbransjen er i store endringer.

Automatisering er på full fart inn, og vi gjør alt for å følge med i tiden! Vi tilbyr derfor våre kunder et nettbasert system, der fleksibiliteten er stor, og der dere som kunde har full kontroll til enhver tid, og kan være delaktige i prosessen så mye eller så lite dere selv vil.

Moderne regnskapstjenester.

Vi anbefaler ofte Tripletex som regnskapssystem, men har kompetanse på mange systemer som Visma eller Duett for landbruk. Det er også store muligheter for enkel import fra andre systemer, som for eksempel andre kasse- og faktureringssystemer. Systemet er i tillegg tilpasset mobil og nettbrett, slik at det til enhver tid skal være tilgjengelig for deg. Vi skreddersyr og tilpasser dette slik at det blir best mulig for deg. Hos oss er det ikke et krav til at alt skal gjøres i skyen, du kan også velge en tradisjonell løsning, der bilag leveres til oss i henhold til en avtalt plan.
Vi fører bilag og rapporterer løpende i henhold til avtale.
Vi har spesialkompetanse innenfor føring av landbruksregnskap. Uansett hvilken løsning du velger, eller i hvilken bransje du er, så ønsker DMC Regnskap å gjøre jobben med høy grad av kvalitet. Vi ønsker å være forutsigbare og tilgjengelige, slik at du som kunde får en enkel regnskapshverdag!

Se kart

DMC Regnskap AS, avd Drammen

Arboallèen 17, 3048 Drammen.
Postboks 4125 Gulskogen, 3005 Drammen
Tlf 32 27 79 90
post@dmcregnskap.no
Se kart

DMC Regnskap AS, avd Sætre

Nordre Sætre vei 4
Postboks 121, 3476 Sætre
Tlf 32 79 26 60
post.hurum@dmcregnskap.no