post@dmcregnskap.no Tlf 32 27 79 90

Regnskap er kjernekompetansen i
vår bedrift

Våre regnskapstjenester gir deg et brukervennlig og hensiktsmessig verktøy for styring, planlegging og evaluering av din virksomhet.

Regnskapsbransjen er i store endringer. Automatisering er på full fart inn, og vi gjør alt for å følge med i tiden! Vi tilbyr derfor våre kunder et nettbasert system, der fleksibiliteten er stor, og der dere som kunde har full kontroll til enhver tid, og kan være delaktige i prosessen så mye eller så lite dere selv vil.

Det er også store muligheter for enkel import fra andre systemer, som for eksempel andre kasse- og faktureringssystemer. Systemet er i tillegg tilpasset mobil og nettbrett, slik at det til enhver tid skal være tilgjengelig for deg. Vi skreddersyr og tilpasser systemet slik at det blir best mulig for deg. Hos oss er det ikke et krav til at alt skal gjøres i skyen, du kan også velge en tradisjonell løsning, der bilag leveres til oss i henhold til en avtalt plan.
Vi fører bilag og rapporterer løpende i henhold til avtale.

Vi har spesialkompetanse innenfor føring av landbruksregnskap. Uansett hvilken løsning du velger, eller i hvilken bransje du er, så ønsker DMC Regnskap å gjøre jobben med høy grad av kvalitet. Vi ønsker å være forutsigbare og tilgjengelige, slik at du som kunde får en enkel regnskapshverdag!

  • Skreddersydd regnskapstjeneste som passer for deg og ditt behov.
  • Fakturering.
  • Elektronisk mottak, skanning, EHF, godkjenning og betaling i nettbasert system.
  • Periodiske regnskapsrapporter.
  • Lovpålagt kvalitetssikring.
  • Vi har spesialkompetanse innenfor landbruk.

DMC Regnskap AS, avd Drammen

Arboallèen 17, 3048 Drammen, Postboks 4125, Gulskogen 3005 Drammen Tlf 32 27 79 90 / post@dmcregnskap.no

DMC Regnskap AS, avd Hurum

Nordre Sætre vei 4 Postboks 121, 3476 Sætre Tlf 32 79 26 60 / post.hurum@dmcregnskap.no